Voor begeleiding bij veranderingstrajecten op het werk ben je bij Antje Westerink aan het juiste adres. Op deze pagina kun je lezen wat we bedoelen met een veranderingstraject en wat Antje Westerink op het gebied van veranderingstrajecten kan bieden.

Situaties veranderingstrajecten

Verandering komt nu eenmaal niet vanzelf. Om te veranderen moet u iets doen en/of ondernemen. Soms komt verandering vanuit de eigen werkomgeving. Het eigen werk kan bijvoorbeeld veranderen en u moet hierdoor mee veranderen. Maar het kan ook zijn dat u niet meer door uw werk wordt uitgedaagd en dat u iets ander wilt. Het kan ook zijn dat klanten een andere dienstverlening vragen en u als gehele afdeling / team moet veranderen om aansluiting te houden met de klant en/of markt. Dit zijn allerlei voorbeelden van situaties waarbij een veranderingstraject kan worden ingezet.

Begeleiding veranderingstrajecten

Wat is er bij verandering precies nodig? Dit is een vraag, die vraagt om nader onderzoek en een maatwerk aanpak. Vaak gaat het hierbij om gedrag (reactiestijl) bij veranderingen. Begeleiding kan tijdens veranderingstrajecten in veel situaties erg prettig zijn. Deze begeleiding kan Antje Westerink verzorgen in de vorm van individuele coaching, maar ook trainingen (zie ook 'diensten' - training De Ladder). 
Als er sprake is van verandering is dat een geschikt moment om eens te onderzoeken welke kwaliteiten u beschikt en ook wat u nog (meer) zou willen en/of zou kunnen. Bijvoorbeeld ander werk of bijvoorbeeld klantgerichter werken of een leidinggevende functie.

Durf te veranderen! Neem contact op

Afhankelijk van wat nodig is, zet Antje Westerink de begeleiding, coaching of training in tijdens veranderingstrajecten. Dit kan individuele begeleiding zijn of begeleiding voor een team. Mocht i interesse hebben in begeleiding of coaching tijdens een veranderingstraject en wilt u weten wat Antje Westerink hierin voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Bij Antje Westerink kunt u ook terecht voor professionele persoonlijkheidstesten, maatwerk coaching, feedback training en outplacement begeleiding