Een Professionele Persoonlijkheidstest is waar u naar zoekt? Bij Antje Westerink bent u voor een professionele persoonlijkheidstest aan het juiste adres.

OPQ Professionele Persoonlijkheidstest

De professionele persoonlijkheidstest die u kunt uitvoeren met behulp van Antje Westerink is de OPQ Occupational Personality Questionnaire (OPQ32r). Dit is wereldwijd de meest gebruikte persoonlijkheidstest en door het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) als ‘GOED’ beoordeeld. Reden waarom Antje Westerink met dit instrument ruim 20 jaar werkt.
Deze persoonlijkheidstest is een zeer betrouwbaar en een efficiënt instrument voor coaching bij werkgerelateerde problematiek, loopbaanontwikkeling, selectie, outplacement en re-integratie.

Doel Professionele Persoonlijkheidstest

Na het invullen van deze professionele persoonlijkheidstest hebt u een goed beeld van uzelf en van uw voorkeur voor bepaald gedrag in uw werk. U bent hierdoor in staat betere keuzes te maken en krijgt hierdoor een goed beeld van eigen kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor kunt voorkomen dat u in een functie stapt die eigenlijk niet bij u past waardoor u snel weer naar een andere baan op zoek moet/wilt. Ook krijgt u inzicht welke vaardigheden u hebt ontwikkeld in uw huidige functie en wat u hierbij inzet

Hierboven ziet u een voorbeeld van een rapportage competentieprofiel n.a.v. afname OPQ. Dit is maar één voorbeeld. Er zijn meer mogelijkheden, zoals een Salesrapport waar uw sales kwaliteiten inzichtelijk worden gemaakt.  
Meer informatie over de OPQ: www.shl.com. Ook op www.shldirect.com kunt u een voorbeeld zien hoe een test eruit ziet.

Professionele Persoonlijkheidstest door Antje Westerink

Antje Westerink werkt voor de OPQ samen met CEB-SHL. Om deze testen af te nemen moet je OPQ gecertificeerd zijn.  Als consultant/coach heeft Antje deze certificering ruim 20 jaar en heeft zij veel ervaring in het afnemen en bespreken van de OPQ.  Wilt u graag een professionele persoonlijkheidstest maken? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Bij Antje Westerink kunt u ook terecht voor Veranderingstrajecten, Outplacement begeleiding, Maatwerk Coaching en Feedback Training