Een Professionele Persoonlijkheidstest is waar je naar zoekt? Bij Antje Westerink ben je voor een professionele persoonlijkheidstest aan het juiste adres.

OPQ Professionele Persoonlijkheidstest

De professionele persoonlijkheidstest die je kunt uitvoeren met behulp van Antje Westerink is de OPQ Occupational Personality Questionnaire (OPQ32r). Dit is wereldwijd de meest gebruikte persoonlijkheidstest en door het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) als ‘GOED’ beoordeeld. Reden waarom Antje Westerink met dit instrument ruim 15 jaar werkt.
Deze persoonlijkheidstest is een zeer betrouwbaar en een efficiënt instrument voor coaching bij werkgerelateerde problematiek, loopbaanontwikkeling, selectie, outplacement en re-integratie.

Doel Professionele Persoonlijkheidstest

Na het invullen van deze professionele persoonlijkheidstest heb je een goed beeld van jezelf en van jouw voorkeur voor bepaald gedrag in je werk. Je bent hierdoor in staat betere keuzes te maken en krijgt hierdoor een goed beeld van jouw kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor kun je voorkomen dat je in een functie stapt die eigenlijk niet bij je past waardoor je al snel weer naar een andere baan op zoek moet/wilt. Ook krijg je inzicht welke vaardigheden je hebt ontwikkeld in je huidige functie en wat jij hierbij inzet.

Hierboven zie je een voorbeeld van een rapportage competentieprofiel n.a.v. afname OPQ. Dit is maar één voorbeeld. Er zijn meer mogelijkheden, zoals een Salesrapport waar je sales kwaliteiten inzichtelijk worden gemaakt.  
Meer informatie over de OPQ: www.shl.com. Ook op www.shldirect.com kun je voorbeeld zien hoe een test eruit ziet.

Professionele Persoonlijkheidstest door Antje Westerink

Antje Westerink werkt voor de OPQ samen met CEB-SHL. Om deze testen af te nemen moet je OPQ gecertificeerd zijn.  Als consultant/coach heeft Antje deze certificering ruim 15 jaar en heeft zij veel ervaring in het afnemen en bespreken van de OPQ.  Wil jij graag een professionele persoonlijkheidstest maken? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Bij Antje Westerink kunt u ook terecht voor Veranderingstrajecten, Outplacement begeleiding, Maatwerk Coaching en Feedback Training