'Je kunt geen fouten meer maken, wel manieren ontdekken die niet werken en leren' - Jan van Setten.

Wilt u echte verandering bij uzelf of in uw team, dan moet u eerst uitzoeken waar de schoen wringt, vindt Antje Westerink.
Antje's drijfveer is de persoonlijke ontwikkeling (groei) van medewerkers en daarmee de flexibiliteit van organisaties te bevorderen. 

Adviseren en coachen

Antje Westerink heeft als consultant / adviseur ruim 30 jaar ervaring opgedaan met adviseren en coachen van leidinggevenden en medewerkers bij verschillende werkgevers in de profit en non-profit. De ervaringen die Antje heeft opgedaan, werkend met – en voor – verschillende lagen en functieniveaus, heeft haar omgevings- en organisatiebewustzijn gevormd. Mede hierdoor kan zij zich snel verplaatsen in een situatie en werkomgeving, evenals in functie & organisatie specifieke dilemma’s die iemand kan tegenkomen. Thema’s waar ze veel ervaring mee heeft zijn persoonlijke ontwikkeling, verbeteren van klantgerichtheid, samenwerking, communicatie en leiderschap.

'Spiegel voor te houden'

Antje's werkwijze is vooral gericht op bewustwording van persoonlijke drijfveren en kwaliteiten.
Waar gaat jouw hart van kloppen? Wat geeft je energie en waar lekt energie?
Zij is in staat om door te vragen en de spiegel voor te houden. 

Ze zal dit op een praktische en no nonsens wijze doen. Tegelijkertijd stimuleert ze de kandidaat de eigen patronen te ontdekken en die te leren verrijken. Het regelmatig wisselen van invalshoek vormt een belangrijk element in haar aanpak om daarmee meer inzicht te verkrijgen (en te geven!).

Doel: grip krijgen op eigen richting en verbinding met het werk. 

Het inzetten van instrumenten kan hierbij goed helpen.
Gecertificeerd om DISC profielen, OPQ en Drijfveren rapporten op te stellen en
inzetten van 'De Ladder' methodiek.

'Een excuus is het ontkennen van je eigen invloed'

 

 

Share it on Social Media!