Waar kunt u Antje voor bellen?  

Daar waar u of uw medewerkers veranderingen en ‘out of the comfort zone’ moeten gaan, kan Antje Westerink u helpen dit proces in goede banen te (bege)leiden. 

 • Ontwikkel coaching
 • Loopbaan coaching
 • HRM coaching
 • Teamtrainingen in bijvoorbeeld ‘effectief samenwerken’ (teamontwikkeling) of communicatietraining 'feedback geven en ontvangen'. De trainingen zijn altijd maatwerk en worden met de klant doorgesproken en ingericht naar behoefte.
 • Persoonlijkheidsvragenlijsten aanvullend bij coaching en/of training.
 • Interim HRM projecten, zoals een fusie of reorganisatie.
 • Outplacement begeleiding.
 • Training ‘HR voor leidinggevenden’.
 • Sollicitatietraining en gebruik Sociale Media. 

Bovenstaande diensten geven een idee welke mogelijkheden er zijn. Iedere vraagstelling vraagt om een maatwerk aanpak en hier ligt met name de kracht van Antje Westerink. Door haar jarenlange werkervaring als consultant is Antje in staat een goede inschatting te maken van wat er precies nodig is.
Ook schakelt zij gemakkelijk andere partners in via haar professionele netwerk indien aanvullende expertise gevraagd wordt.


DURFT u een afspraak te maken?
  

Instrumenten bij training en persoonlijke coaching waar Antje (gecertificeerd) gebruik van maakt.

OPQ - Occupational Personality Questionnaire. 

 

 

OPQ Occupational Personality Questionnaire (OPQ32r) is wereldwijd de meest gebruikte persoonlijkheidsvragenlijst, een zeer valide, betrouwbaar en efficiënt instrument. Door de NIP - Nederlands Instituut van Psychologen -  is de OPQ als “goed” beoordeeld. De OPQ test is een waardevol instrument voor coaching bij werk gerelateerde problematiek, loopbaanontwikkeling, selectie, outplacement en re-integratie.

Wat levert het op?

Na het invullen van de OPQ heeft u een goed beeld van uzelf en van uw voorkeur voor bepaald gedrag in uw werk. U kunt hierdoor betere keuzes maken om bepaalde functies wel of juist niet te gaan doen.

U krijgt  een goed beeld van uw kwaliteiten en valkuilen én wat u hiermee kunt. Hierdoor kunt u voorkomen dat u in een functie stapt die eigenlijk helemaal niet bij u past waardoor u snel weer naar een andere baan op zoek moet of wilt.   

Westerink Ontwikkeling en Coaching werkt voor de OPQ samen met SHL. Om deze testen af te nemen moet je OPQ gecertificeerd zijn.  Antje Westerink heeft deze certificering ruim 15 jaar en heeft veel ervaring in het afnemen en bespreken van de OPQ.

Meer informatie over de OPQ?  Op deze website kunt u een voorbeeld zien van hoe een test eruit ziet.  

 

WaardenManagement.  Drijfveren analyse.                 

De WaardenManagement instrumenten past Antje toe bij een groot aantal klanten, voor uiteenlopende toepassingen. Hieronder  een aantal voorbeelden: 

 • Effectiviteit verbetering
 • Teamontwikkeling
 • Individuele begeleiding
 • Projectontwikkeling 

Zie voor meer informatie over dit mooie instrument de website Waardenmanagement. 

  

 

MDI-DISC profielen.  

De MDI-DISC
 profielen worden onder andere gebruikt ter ondersteuning bij managementontwikkeling, personeelsontwikkeling, conflictmanagement, teamtraining, coaching, verkooptraining, outplacement, W&S en verzuimpreventie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over de kracht van de DISC profielen].
Gevalideerd en betrouwbaar
Het  DISC-instrument wordt uitvoerig getoetst in Nederland op betrouwbaarheid, volgens de regels van internationaal erkend statistisch onderzoek, met verrassend goede resultaten. Benut u sterke kanten in de omgang met tijd
. 

Hoe stelt u doelstellingen op? Hoe gaat u om met verstoringen tijdens uw geplande werk? Hoe vermindert u uitstelgedrag?


Succesvolle mensen kennen hun eigen sterkten en mogelijkheden. Zij passen hun gedrag aan de situatie aan, kennen hun toegevoegde waarde in een team, zoeken ondersteuning waar nodig en zijn in staat moeilijke situaties of conflicten het hoofd te bieden.
Antje Westerink ondersteunt u bij het onderkennen waar u staat met een verscheidenheid aan profielen. 


Afhankelijk van de vraagstelling en in overleg met haar klanten maakt Antje Westerink een keuze uit testen, ter ondersteuning van coaching gesprekken of training. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share it on Social Media!